EDULLISET JA ERITTÄIN MUKAVAT KERTAKÄYTTÖLINSSIT

Everclear ELITE -kertakäyttölinssit ovat edulliset ja erittäin mukavat premium-linssit. Kokeile ja vaihda piilolinsseihin, jotka ovat miellyttävät koko päivän.

Kun kyse on näkökyvystä ja silmistä, useimmat haluavat välttää kompromisseja piilolinssien laadussa. Kun haluat käyttää mahdollisimman miellyttäviä kertakäyttölinssejä, suosittelemme everclear ELITE -piilolinssejä, jotka valmistetaan runsaasti happea läpi päästävästä silikonihydrogeelistä.

PIILOLINSSIT, JOTKA TOIMIVAT KOKO PÄIVÄN

Pohdit varmasti, miksi hapenläpäisykyvystä pitäisi ylipäätään huolehtia. Siksi, että silmät eivät tunnu päivän päätteeksi väsyneiltä, kun piilolinssi päästää lävitseen runsaasti happea, kuten everclear ELITE.

Ne soveltuvat erityisen hyvin niille, jotka viettävät pitkiä aikoja tietokoneen ääressä tai kuivassa ympäristössä, esimerkiksi ilmastoidussa toimistossa.

VAIHDA PIILOLINSSIT NYT – ILMAN UUTTA MÄÄRÄYSTÄ

Haluatko vaihtaa everclear ELITE -piilolinsseihin? Voit nyt saada edulliset piilolinssit käyttöösi ilman optikkokäyntiä tai uutta piilolinssimääräystä. Tämä pätee kaikkiin, jotka käyttävät 1-Day Acuvue TrueEyeAcuvue Oasys 1-DayMyDay tai Clariti 1 Day -piilolinssejä.

Jos käytät jotakin mainituista piilolinsseistä, voit tilata everclear ELITE -piilolinssejä suoraan kotiin.

Jos et ole varma, voitko vaihtaa everclear ELITE -piilolinsseihin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numeroon 020-23 20 20.

TILAA UUDET EVERCLEAR ELITE -PIILOLINSSITMartin Greve

Martin Greve

Redaktör LensWay

Önskar att han själv myntat det odödliga citatet "The future's so bright I gotta wear shades". Drömmer om guldglittrande 70-talsbågar på nätterna och skriver om optik, mode och ögonhälsa på dagarna.

  Takaisin lehteen