EVERCLEAR UV: EDULLISET KUUKAUSI-LINSSIT

Nyt on tarjolla kuukausilinssit, jotka ovat yhtä kivat sekä lompakolle ja silmille. Everclear UV takaa laadukkaan mukavuuden mutta maksaa kilpailijoita vähemmän.

Everclear UV on uusi ja mahtava ehdokas markkinoiden parhaaksi kuukausilinssiksi. Jos etsit linssejä, joilla saat parasta vastinetta rahallesi, ”bang the buck” eli älä etsi kauempaa.

MUKAVAT KUUKAUSILINSSIT?

Everclear UV on hydrogeelilinssi, joka tuntuu mukavalta koko päivän. Ainutlaatuisen Edge Lift -teknologian ansiosta silmiesi hapensaanti on suuri. Lisäksi linssejä helppo käyttää, ja niissä on UV-suoja, joka suojaa silmiä niiden altistuessa auringonvalolle.

SOVITUSTA EI TARVITA

Haluaisitko sovittaa Everclear UV:tä? Sinulle, joka käytät tuotteita Biomedics 55 EvolutionClear All DaySoflens 38Soflens 59 tai Splash, kysymys on vain vaihdosta. Sovitusta tai uutta linssireseptiä ei tarvita vaihdettaessa Everclear UV:hen.

Jos siis etsit kuukausilinssejä, joille saat rahoillesi kunnolla vastinetta, Everclear Uv on ehdottomasti paras linssivaihtoehto sinulle.

moon

moon

Editor LensWay

Optiikasta lukemisen on oltava hauskaa. Siksi sanojen on mielestäni tanssittava breakdancea riippumatta siitä, onko kyse silmätipoista tai Persolin uusimmista silmälaseista. Lue hyödylliset vinkkini, joiden ansiosta silmäsi rakastavat sinua entistäkin enemmän.

  Takaisin lehteen