MARKKINOIDEN EDULLISIMMAT LINSSIT?

Yhtä halvat ja mukavat. Uudet Everclear ADM -linssit maksavat paljon vähemmän, vaikka ne käyvät yhteen parhaiden hydrogeelilinssien. Lue lisää markkinoiden edullisimpiin kuuluvista linsseistä.

Hintatietoiselle kuluttajalle  Everclear ADM on täydellinen vaihtoehto. Se tarjoaa huippuluokan mukavuutta ja suorituskykyä edulliseen hintaan. Toisin sanoen kilpailijoiden kannattaisi olla huolissaan.

MUKAVA TUNNE KOKO PÄIVÄKSI

Everclear ADM on valmistettu pehmeästä hydrogeelistä ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta se tuntuu mukavalta koko päivän. Linssi kostuu joka silmänräpäyksellä. Everclear ADM on erittäin helppo käsitellä ja helppo käyttää. Siinä on tietenkin myös UV-suoja.

VAIHTO ILMAN SOVITUSTA

Haluatko kokeilla Everclear ADM:ää? Sinulle, joka tällä hetkellä Focus Dailies-, Dailes Aqua Comfort Plus-, Splash One Day-, Biomedics 1Day Extra-, Soflens Daily Disposable– tai  -linssejä, kaikki on helppoa. Voit vaihtaa suoraan ilman sovitusta tai hankkimatta uutta reseptiä. Everclear ADM:n kokeilu ei siis merkitse kenellekään mitään menetettävää.

moon

moon

Editor LensWay

Optiikasta lukemisen on oltava hauskaa. Siksi sanojen on mielestäni tanssittava breakdancea riippumatta siitä, onko kyse silmätipoista tai Persolin uusimmista silmälaseista. Lue hyödylliset vinkkini, joiden ansiosta silmäsi rakastavat sinua entistäkin enemmän.

  Takaisin lehteen