Osta piilolinssit optikon sijaan meiltä

Optikkoketjut suosittelevat tavallisesti omia piilolinssejään, joita on vaikea löytää muualta. Kätevän vastaavuustaulukkomme ansiosta voit ostaa täsmälleen samat piilolinssit verkkokaupastamme, jossa ne ovat myynnissä alkuperäisellä nimellään.

Ehkä olet äskettäin kokeillut piilolinssejä optikollasi? Kenties olet käyttänyt piilolinssejä jo jonkin aikaa ja kiinnostunut siitä, voisiko samat linssit saada edullisemmin jostain muualta?

Tarjoamme ratkaisun, tavoittelitpa sitten verkkokaupasta ostamisen helppoutta tai kilpailukykyisempiä hintoja. Valikoimistamme löytyvät nimittäin myös optikkoketjujen piilolinssit.

Kuinka löydän piilolinssimerkkini?

Miten siis kannattaa toimia, kun optikkosi on suositellut piilolinssejä, joita on vaikea löytää muista liikkeistä? Ratkaisu on yksinkertainen, mutta selitys hieman monimutkainen.

Valmistajien piilolinssejä myydään tuotemerkillä, joka ei ole sama kuin optikolla myytävä (optikkoketjut nimeävät piilolinssit uudelleen omaksi tuotemerkikseen). Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä meillä on ratkaisu, jonka avulla samojen piilolinssien ostaminen onnistuu verkkokaupastamme.

Alla olevasta vastaavuustaulukosta löydät oikeat piilolinssit helposti.

Yllä näet otteen piilolinssien vastaavuustaulukostamme. Taulukkoon on merkitty optikkoketjujen tuotemerkit ja niiden vastineet sinisellä (valmistajan nimi alkuperäistuotteissa).

Lensway – riippumaton toimija

Lenswaylla ja LensWay Groupilla ei ole yhteyksiä muihin optikkoketjuihin tai piilolinsseihin, joita optikkoketjut myyvät omina tuotemerkkeinään. Optikkoketjujen nimiä ja tuotemerkkejä käytetään, jotta kuluttajat voivat löytää vastaavat piilolinssit valmistajan tuotemerkiltä.

Haluatko ostaa optikkoketjun piilolinssit meiltä? Katso taulukko piilolinssien nimien vastaavuuksista. Toivottavasti siitä on hyötyä!

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse numerossa 0800-113355.

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Takaisin lehteen