Piilolinssit festareilla – näin se sujuu

Pidä huolta silmistäsi, niin voit kokea kesän festarit parhaiten. Ota käyttöösi viisi huippuvinkkiä piilolinssien käyttöön kesällä.

Kesä on saapunut, ja se tuo tullessaan monet hauskat festarit. Festareihin liittyy haittapuoliakin, kuten lika ja muta, sade sekä puutteelliset hygieniaolot. Piilolinssien käyttäjän kannattaa ottaa huomioon muutama asia, joilla voi välttää ongelmat ja silmätulehdukset.

Tässä ovat parhaat vinkkimme festarikesästä selviytymiseen

Käytä kertakäyttölinssejä

Dailies Aqua Comfort Plus

Muta, sade ja toisinaan melko epämääräiset nukkumisjärjestelyt voivat olla epähygieeninen kokemus. Se saattaa olla osa festarien hohtoa, mutta piilolinssien käyttäjälle se tuo ongelmia. Viikko- tai kuukausilinssien pitäminen puhtaana voi olla vaikeaa. Tee festarielämästä helpompaa itsellesi käyttämällä kertakäyttölinssejä, joita ei tarvitse puhdistaa.

 

Käytä linssinestettä ja kostutustippoja

Kontaktlins.

Jotta piilolinssien käyttö sujuisi mahdollisimman kitkattomasti ja linssit pysyisivät puhtaina, ota mukaasi linssinestettä ja kostutustippoja. Silmäsi eivät saa kuivua, ja likaiset linssit voivat saada aikaan silmätulehduksen.

 

Ota piilolinssikotelo mukaan

Ett Piilolinssikotelo voi olla festarikävijän pelastus. Sinulla on aina mukanasi varalinssit ja linssinestettä, jotta voit puhdistaa likaantuneet linssisi.

 

Suojaudu auringolta

Joissakin piilolinsseissä on UV-suoja, mutta se ei välttämättä ole riittävän vahva suojaamaan auringon haitalliselta säteilyltä. Varmista siis kunnollinen suojaus ja piilolinssien kanssa aurinkolaseja. Muista myös aurinkosuojavoide!

 

Juo vettä!

Vattendroppe som träffar vattenyta

Aurinko ja alkoholipitoiset juomat voivat vaikuttaa myös silmiisi. Jos elimistösi kuivuu, silmäsi voivat kuivua ja alkaa kirvellä. Kostutustipat auttavat jonkin verran, mutta parhaiten huolehdit nesteytyksestä juomalla runsaasti vettä – sekä silmiesi että koko elimistösi vuoksi.

 

Muista tärkein: pidä hauskaa ja nauti musiikista!

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Takaisin lehteen