VALITSE ÄÄRIMMÄISEN MUKAVAT EVERCLEAR PLUS -PIILOLINSSIT

Etsitkö kahden viikon piilolinssejä, jotka ovat äärimmäisen mukavat sekä edulliset? Siinä tapauksessa everclear AIR on varteenotettava vaihtoehto.

Ei ole sattumaa, että piilolinssimerkki everclearin käyttäjien määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina. Täältä löydät kokonaisen piilolinssiperheen, joka koostuu käyttäjien erilaisten tarpeiden perusteella valmistetuista piilolinsseistä. Arvostatpa sitten hintatasoa, mukavuutta tai käyttöaikaa, niin Everclear tarjoaa mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Suosittelemme erittäin suorituskykyisiä everclear PLUS, -piilolinssejä niille, jotka haluavat ottaa kokemuksista kaiken irti ja nauttia näkymistä.

HENGITTÄVÄT PIILOLINSSIT

14-päivän everclear PLUS piilolinssit tarjoavat äärimmäistä mukavuutta. Silikonihydrogeelimateriaali antaa silmien hengittää, mikä ehkäisee silmien kuivumista, koko päivän ajan.

Piilolinssit sopivat täydellisesti niille, jotka viettävät paljon aikaa mobiililaitteen tai tietokoneen näytön edessä. Kosteuttavat piilolinssit sopivat erittäin hyvin ilmastoitujen toimistotilojen kaltaisiin kuiviin ympäristöihin tai korkeisiin ilmanaloihin.

SUOJAA AURINGON UV-SÄTEILTÄ

Piilolinsseillä on myös pienempi UV-suoja, joka suojaa silmiä auringon vaaralliselta säteilyltä. Se tekee niistä luonnollisesti kesäkuukausien suosikit. Pienempää UV-suojaa kannattaa toki täydentää aurinkolaseilla.

UV-suojan suhteen on helppo hutiloida, joten mikset hoitaisi sitä kuntoon samaan aikaan piilolinssien kanssa? Everclear PLUS -piilolinsseissä on nimittäin UV-suoja.

PIENEMPI TULEHDUSRISKI

Yksi kahden viikon everclear PLUS -piilolinssien suurimmista eduista on pienempi tulehdusriski. Piilolinssejä käytetään 14 vuorokauden pituisissa jaksoissa. Kun yksi pari on kulunut, se heitetään pois ja otetaan tilalle uusi pari. Käyttöjakso on lyhempi kuukausilinsseihin verrattuna, joten tulehdusriski on myös huomattavasti alhaisempi.

Tarvitsetko apua oikeiden vahvuuksien löytämiseen tai onko sinulla kysymyksiä piilolinssien suorituskyvystä? Voit ottaa yhteyttä optikkoosi tai asiantuntevaan asiakaspalveluumme numerossa 0800-113355.

LYHYESTI EVERCLEAR PLUS -LINSSEISTÄ!

  • -KAHDEN VIIKON PIILOLINSSIT, PREMIUM

    -ERINOMAINEN MUKAVUUS

    -EHKÄISEVÄT SILMIEN KUIVUMISTA

    -EDULLISET

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Takaisin lehteen