Valmiina tulevaisuuden piilolinsseihin?

Kuinka kauan olet käyttänyt samaa linssimallia? Kenties olisi jo aika vaihtaa. Saatavilla ovat nyt tulevaisuuden ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™ -piilolinssit, jotka takaavat huippuluokan mukavuuden ja näöntarkkuuden.

Tiesitkö, että jopa kuusi kymmenestä piilolinssien käyttäjästä kokee mukavuuden tai näkökyvyn heikentyvän päivän mittaan? Tutkimuksesta vastanneen Johnson & Johnsonin mielestä näin ei tarvitsisi olla. Voimme vain olla samaa mieltä.

Silmien kuivuminen yleinen vaiva

Useat tutkimukset vahvistavat, että kuivuuden ja epämukavuuden tunne on yleisin syy piilolinssien käytön lopettamiseen. Tämän tiedon pohjalta kehitettiin uusi kertakäyttölinssi, joka sai nimekseen ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™.

Silmän omaa kyynelkalvoa jäljittelevän linssin on sittemmin todettu parantavan piilolinssien käyttömukavuutta merkittävästi.

ACUVUE OASYS®1-Day with Hydraluxe -linssin menestyksen salaisuus on vakaana pysyvä kyynelkalvo, joka takaa silmän hyvinvoinnin myös kuivassa ilmassa ja diginäyttöjen äärellä.

Vaivaton piilolinssien päivitys

Valitettavasti turhan moni käyttää piilolinssejä, joihin ei ole täysin tyytyväinen, ja mieluummin sietää jatkuvaa epämukavuutta kuin päivittää linssit modernimpaan malliin. Saatavilla on kuitenkin nopeaa apua ja uudenlaisia, entistä tehokkaampia piilolinssejä.

Erittäin mukavia ja tehokkaita kertakäyttölinssejä arvostavan kannattaa valita ACUVUE OASYS® 1-Day with HydraLuxe™ -linssit, jotka on helppo tilata verkosta suoraan kotiin.

 

Katso video Acuvue Oasys® 1-day -linsseistä

Muistathan, että voit aina ottaa yhteyttä palkittuun asiakaspalveluumme puhelimitse tai chat-toiminnolla, jos jokin asia askarruttaa. Asiakaspalvelun puhelinnumero on 0800-113355.

Ohjeita piilolinssien päivitykseen

Piilolinssien päivittäminen onnistuu helposti. Varmuuden vuoksi suosittelemme aina asiakkaitamme käymään optikolla linssien vaihdon yhteydessä. Ota mukaan pakkaus nykyisiä piilolinssejäsi ja kerro optikolle, miten käytät niitä ja miksi et ole tyytyväinen. Kerro myös, mihin uuteen linssimalliin haluaisit siirtyä. Ellei optikolla ole mitään huomautettavaa, voitkin seuraavaksi tehdä linssitilauksen verkossa. Valintasi on tietenkin LensWay, jos toivot edullista hintaa ja nopeaa toimitusta.

 

Anton Nilsson

Anton Nilsson

Redaktör LensWay

  Takaisin lehteen